Complexe de rachete antiaeriene S-400 și Pantsir-S vor executa trageri de luptă în sudul Federației Ruse

Serviciul de presă al Regiunii Militare Sud din cadrul Forțelor Armate ale Federației Ruse a informat că, pe 04.08.2020, subunități aparținând marii unități de rachete antiaeriene din Ținutul Krasnodar s-au deplasat în poligonulAshuluk din Regiunea Astrakhan, pentru desfășurarea de exerciții în cadrul unei ieșiri în teren.

Etapa principală a activităților de instrucție va consta în executarea unui exercițiu tactic cu trageri de luptă cu armamentul din dotarea marii unități, respectiv complexele de rachete antiaeriene S-400 Triumf și complexele de rachete și artilerie antiaeriană Pantsir-S, asupra unor ținte aeriene reale. În calitate de ținte vor fi întrebuințate rachete-țintă speciale.

Distrugerea țintelor va fi realizată atât din poziții staționare amenajate, cât și în timpul opririlor scurte în compunerea coloanelor de tehnică militară, pe parcursul schimbării pozițiilor de start.

În afară de acesta, personalul subunităților de apărare antiaeriană va lucra la întărirea coeziunii dintre echipajele complexelor de rachete în timpul pregătirii tactice, speciale și genistice și își va perfecționa deprinderile în ocuparea și mascarea pozițiilor de foc, organizarea sistemului de comunicații și conducere, precum și în trecerea tehnicii militare din poziție de marș în poziție de luptă.

În total, la ieșirea în teren participă până la 200 de militari din cadrul marii unități de rachete antiaeriene a Regiunii Militare Sud, precum și 30 de unități de tehnică militară.

Comentariu remnmilitaryblog.com: Activitățile de pregătire pentru luptă se desfășoară în cadrul Regimentului 1537 Rachete Antiaeriene – Novorossiysk aparținând Diviziei 51 Apărare Antiaeriană – Rostov pe Don a Armatei 4 Forțe Aeriene și Apărare Antiaeriană – Rostov pe Don.

În compunerea regimentului se află două divizioane de rachete antiaeriene S-400 (16 instalații de lansare) și un divizion de rachete și artilerie antiaeriană Pantsir-S (șase  unități).

Probabil, tabăra de instrucție din poligonul Ashuluk va dura câteva săptămâni. Exercițiul cu trageri de luptă va fi executat în partea finală a acesteia.

Sursa: mil.ru.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s