Tanchiștii Apărării de Coastă a FRMN au executat exerciții într-un poligon de pregătire din Crimeea

Departamentul asigurare informațională din cadrul Flotei ruse din Marea Neagră (FRMN) a anunțat că, pe 05.08.2020, echipajele unor subunități de tancuri din compunerea corpului de armată au desfășurat un exercițiu planificat cu trageri de luptă cu armamentele din dotarea tancurilor T-72B3.

Militarii au îndeplinit misiuni de luptă, care au inclus deschiderea focului la apariția și deplasarea țintelor, care imitau tancuri, elicoptere la joasă altitudine și poziții de artilerie ale adversarului convențional, situate la distanțe cuprinse între 900 și 2.200 de metri. Jumătate dintre activități au fost efectuate pe timp de noapte, cu întrebuințarea instrumentelor specifice de vedere pentru această perioadă a zilei.

În timpul îndeplinirii misiunilor de instrucție și luptă, tanchiștii au executat trageri cu muniții explozive și perforante, atât de pe loc, cât și din mișcare. Exercițiul s-a desfășurat într-o situație aflată în continuă schimbare, ceea ce a necesitat din partea echipajelor reacții pe mai multe niveluri în timpul tragerilor.

Militarii au îndeplinit, de asemenea, normative de încărcare a munițiilor, de trecere a tancurilor din poziție de marș în poziție de luptă, de cercetare și descoperire a țintelor, precum și de demontare și montare a mitralierei.

Comentariu remnmilitaryblog.com: Subunitățile de tancuri participante la exercițiul tactic cu trageri de luptă aparțin Brigăzii 126 Apărare de Coastă – Perevalnoe a Corpului 22 Armată – Simferopol al FRMN.

Forțele principale ale acesteia sunt formate din două batalioane de infanterie moto, un batalion de infanterie marină și un batalion de tancuri.

În dotarea brigăzii se află 41 de tancuri de tip T-72B3.

Probabil, exercițiul s-a desfășurat în poligonul de arme întrunite Opuk din Crimeea.

Sursa: mil.ru.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s