Complexe de rachete Bastion ale FRMN au distrus o grupare navală de asalt de aviație în Marea Neagră

Departamentul asigurare informațională din cadrul Flotei ruse din Marea Neagră (FRMN) a anunțat că, pe 11.08.2020, echipaje ale complexelor de rachete de coastă Bastion au îndeplinit misiuni de descoperire și distrugere a unei grupări navale de asalt de aviație a adversarului convențional.

În cadrul exercițiului inopinat, echipajele complexelor Bastion au efectuat marș în raionul de poziție, după care au îndeplinit misiuni de schimbare a raionului și desfășurare a serviciului de luptă în noile poziții de dislocare, precum și de executare a unui atac cu rachete asupra unui detașament de nave al adversarului convnețional.

Potrivit planului exercițiului, centrul teritorial de conducere al FRMN a primit o serie de date de cercetare potrivit cărora aviația de la bordul detașamentului de nave ale adversarului convențional se pregătește pentru distrugerea unor obiective economice din Peninsula Crimeea.

Personalul complexelor Bastion a descoperit gruparea navală de asalt de aviație a adversarului convențional și, în scurt timp, a adus complexele în stare de întrebuințare în luptă. Ulterior, au fost lansate salve de rachete de croazieră (prin executarea de lansări electronice), cu care a fost distrusă aviația de la bordul navelor, înainte de decolare.

Activitățile de pregătire pentru luptă s-au desfășurat în cadrul antrenamentului de comandament și stat major de conducere a forțelor FRMN. Pe timpul acestuia, forțele flotei au fost trecute la un nivel ridicat de pregătire pentru luptă și a fost organizată cooperarea dintre marile unități și unități militare din compunerea grupării de forțe întrunite dislocate în Peninsula Crimeea.

Comentariu remnmilitaryblog.com: Complexele de rachete Bastion aparțin Brigăzii 15 Rachete și Artilerie de Coastă – Sevastopol din cadrul Corpului 22 Armată – Simferopol al FRMN. În compunerea brigăzii se află două divizioane de rachete Bastion, un divizion Bal și un divizion Utes (staționar).

Antrenamentul de comandament și stat major de conducere a forțelor FRMN din Crimeea a început pe 10 august. Acesta se desfășoară sub conducerea comandantului Trupelor Regiunii Militare Sud, general de armată Aleksandr Dvornikov.

Surse: mil.ru, militarynews.ru.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s