În cadrul Aviației Strategice a Federației Ruse, a început executarea unui exercițiu tactic de zbor

Departamentul pentru informare și comunicații în masă din cadrul Ministerului rus al Apărării a anunțat că, pe 11.08.2020, în cadrul marii unități de aviație din Regiunea Saratov aparținând Aviației cu rază lungă de acțiune, a început executarea unui exercițiu tactic de zbor.

Exercițiul, care este executat sub conducerea comandantului Aviației cu rază lungă de acțiune din cadrul Forțelor Aerocosmice, general locotenent Serghei Kobylash, se desfășoară în conformitate cu Planul de pregătire pentru luptă pe anul 2020.

În cadrul acestuia, vor fi îndeplinite misiuni de redislocare a tehnicii de aviație pe aerodromuri operative și vor fi efectuate realimentarea în aer a bombardierelor, întrebuințarea în luptă a mijloacelor de distrugere de aviație, precum și alte activități potrivit destinației.

La zboruri vor participa avioane de tip Tu-160, Tu-95MS, Tu-22M3 și Il-78.

Exercițiul va dura până la sfârșitul acestei săptămâni.

Comentariu remnmilitaryblog.com: Exercițiul se desfășoară în cadrul Diviziei 22 Aviație de Bombardament – Engels (Regiunea Saratov) a Aviației cu rază lungă de acțiune (Aviația Strategică).

Bombardierele strategice Tu-160 și Tu-95MS aparțin bazei aeriene Engels, în timp ce bombardierele cu rază lungă de acțiune Tu-22M3 fac parte din organica Regimentului 52 Aviație de Bombardament – Shaikovka al Diviziei 22. Avioanele-cisternă Il-78 provin de la Regimentul 203 Aviație – Ryazan al Aviației cu rază lungă de acțiune.

Este posibil ca, în timpul exercițiului, bombardiere Tu-95MS și/sau Tu-22M3 să îndeplinească misiuni de patrulare deasupra apelor neutre ale Mării Baltice, Mării Nordului sau Mării Negre.

Surse: mil.ru, militarynews.ru.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s