În vestul Federației Ruse, a fost alertată o brigadă de rachete Iskander, pentru executarea unui exercițiu tactic special  

Serviciul de presă al Regiunii Militare Vest din cadrul Forțelor Armate ale Federației Ruse a anunțat că, pe 11.08.2020, echipaje ale complexelor de rachete Iskander-M aparținând unei armate de arme întrunite au fost alertate în Regiunea Leningrad.

“Militarii brigăzii de rachete din Regiunea Leningrad aparținând unei armate de arme întrunite a Regiunii Militare Vest au fost alertați pentru verificarea nivelului de pregătire pentru luptă, în cadrul unui exercițiu tactic special”, se arată în comunicatul de presă.

În timpul exercițiului, militarii brigăzii vor efectua un marș în poligon, unde vor îndeplini normative privind încărcarea complexelor, reîncărcarea rachetelor, deplasarea în poziții, efectuarea unei manevre antifoc și mascarea tehnicii de luptă.

“Pe timpul etapei finale a activităților, echipajele complexelor de rachete vor executa lansări de instrucție cu întrebuințarea complexelor de rachete operativ-tactice Iskander-M, în poligonul Luga, în diverse momente ale zilei, din poziții amenajate și în timpul opririlor din marș”, au precizat reprezentanții Regiunii Militare Vest.

În afară de aceasta, militarii vor efectua cercetarea aeriană și terestră, vor respinge atacuri ale grupurilor de cercetare-diversiune și vor desfășura activități de întreținere și de evacuare a echipamentelor avariate.

La verificare participă aproximativ 300 de militari și peste 40 de unități de armamente, tehnică militară și specială din cadrul marii unități de rachete.

Comentariu remnmilitaryblog.com: Exercițiul se desfășoară în cadrul Brigăzii 26 Rachete – Luga a Armatei 6 arme întrunite – Agalatovo.

Brigada din Regiunea Leningrad este prima brigadă din cadrul Froțelor Terestre care a fost dotată cu complexe operativ-tactice de rachete Iskander-M, în perioada 2010-2011. În același timp, brigada este una din puținele mari unități de rachete confirmate ca deținătoare de rachete de croazieră 9M729, suspectate de reprezentanții occidentali, în special americani, că au o bătaie mai mare decât cea declarată (500 de kilometri).

Sursa: militarynews.ru.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s