Distrugătorul Viceamiral Kulakov al Flotei ruse de Nord a efectuat o escală în Algeria

Serviciul de presă al Flotei ruse de Nord a anunțat că, pe 13.08.2020, distrugătorul Viceamiral Kulakov, care îndeplinește misiuni în cadrul unui marș de lungă durată, a încheiat efectuarea unei escale în portul Alger. Nava a ieșit din port și continuă marșul în Marea Mediterană.  

Escala distrugătorului în Algeria a durat trei zile. Pe parcursul acesteia, echipajul navei a refăcut rezervele de apă potabilă și alimente și a desfășurat o serie de lucrări la partea materială.

Pentru echipajul distrugătorului a fost prima oprire într-un stat străin de la începerea marșului. În continuare sunt prevăzute și alte escale în state riverane Mării Mediterane.

Escalele navelor rusești în porturile străine au loc în contextul sprijinirii cooperării militare internaționale. Misiunile de bază ale marșului distrugătorului Viceamiral Kulakov constau în demonstrarea drapelului Sfântului Andrei și asigurarea prezenței militare navale a Federației Ruse în regiune.

Comentariu remnmilitaryblog.com: Probabil, activitățile principale ale distrugătorului Viceamiral Kulakov se vor desfășura în estul Mării Mediterane, unde va îndeplini misiuni în cadrul Grupării navale operative a Forțelor Navale.

Marșul de lungă durată al distrugătorului Viceamiral Kulakov se va prelungi timp de câteva luni.

Sursa: mil.ru.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s