În sudul Federației Ruse, a început executarea unui exercițiu special al Trupelor de Asigurare Tehnico-Materială

Serviciul de presă al Regiunii Militare Sud din cadrul Forțelor Armate ale Federației Ruse a informat că, pe 18.08.2020, a început executarea unui exercițiu special cu organele de conducere militară, marile unități, unități militare și formațiunile de asigurare tehnico-materială.

Exercițiul se desfășoară, simultan, în 25 de poligoane dislocate pe teritoriile Regiunilor Astrakhan, Volgograd și Rostov, Ținuturilor Krasnodar și Stavropol, Republicilor Daghestan, Osetia de Nord, Cecenia, Karacay-Cerchesia și Crimeea, precum și în Bazele Militare ruse din Abhazia, Armenia și Osetia de Sud.

De asemenea, activitățile de pregătire pentru luptă se vor desfășura și pe 16 aerodromuri ale Regiunii Militare Sud.

Specialiștii în asigurare tehnico-materială, în cooperare cu unitățile militare, organizațiile de păstrare a armamentelor și bunurilor militare, precum și cu instituțiile Rosrezerv, vor îndeplini misiuni speciale, într-o concepție unică, în cadrul a patru exerciții tactice cu dublă partidă cu mari unități ale Regiunii Militare Sud.

În total, la exercițiul special de asigurare tehnico-materială vor participa peste 2.000 de militari ai Regiunii Militare Sud și aproape 250 de unități de tehnică militară.

În timpul exercițiului va fi asigurată conducerea asigurării tehnico-materiale în timpul desfășurării operative a trupelor, în condițiile contraacțiunii formațiunilor înarmate ilegale, precum și conducerea forțelor și mijloacelor pentru pregătirea și desfășurarea unei operații startegice.

Comentariu remnmilitaryblog.com: În perioada 10-21.08.2020, în zona de responsabilitate a Regiunii Militare Sud, se desfășoară un complex de exerciții speciale, pe categorii de asigurare a acțiunilor trupelor (forțelor).

Acestea sunt executate sub conducerea șefului Statului Major General al Forțelor Armate și prim-adjunct al ministrului apărării, general de armată Valeri Gherasimov, și reprezintă o etapă de pregătire a exercițiului de comandament și stat major la nivel strategic Caucaz-2020, planificat pentru luna septembrie.

În total, la exercițiile speciale participă aproximativ 6.000 de militari și până la 750 de categorii de armamente, tehnică militară și specială.

Sursa: mil.ru.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s