Nave de luptă ale FRMN au executat trageri de artilerie în acvatoriul Mării Negre

roga

Șeful Departamentului asigurare informațională din cadrul Flotei ruse din Marea Neagră (FRMN), căpitan rang II Aleksei Rulev, a declarat că, pe 28.08.2020, nava de patrulare Dmitry Rogachev și nava mică antisubmarin Yeisk au executat trageri de artilerie asupra unor ținte navale și aeriene, în acvatoriul Mării Negre.

“Echipajele navei de patrulare Dmitry Ragachev și navei mici antisubmarin Yeisk din cadrul Bazei Navale – Novorossiysk au executat trageri de artilerie în Marea Neagră”, a precizat Rulev.

În timpul exercițiului, echipajele celor două nave de luptă au îndeplinit misiuni de foc pentru distrugerea a peste 30 de ținte navale și aeriene ale adversarului convențional.

“În calitate de ținte de la suprafața apei au fost întrebuințate ținte remorcate, care imitau nave ale adversarului. Țintele aeriene au fost reprezentate de bombe de aviație luminoase, lansate de la bordul unor avioane ale Aviației navale”, a spus reprezentantul FRMN.

De asemenea, în timpul exercițiului, militarii au desfășurat activități de pregătire a complexului de aviație al navei de patrulare Dmitry Rogachev pentru aterizarea eleicopterelor la bord. Cu această ocazie, echipele de stins incendii au exersat algoritmi de acțiune în cazul apariției unor situații de urgență.

Tragerile au fost executate în unul dintre poligoanele maritime ale FRMN și au vizat pregătirea echipajelor navelor pentru exercițiul de comandament și stat major la nivel strategic Caucaz-2020.

Comentariu remnmilitaryblog.com: Cele două nave de luptă care au executat trageri de artilerie în Marea Neagră fac parte din compunerea divizionului de nave de patrulare și respectiv divizionului de nave antisubmarine din cadrul Brigăzii 184 Nave Pază Raion Maritim – Novorossiysk aparținând Bazei Navale – Novorossiysk.

Probabil, tragerile au avut loc într-un poligon maritime din partea de est a Mării Negre.

Exercițiul de comandament și stat major la nivel strategic Caucaz-2020 este planificat pentru partea a doua a lunii septembrie, în zona de responsabilitate a Regiunii Militare Sud.

Sursa: militarynews.ru.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s