Federația Rusă a desfășurat exerciții de luptă antisubmarin în partea de nord-est a Mării Negre

sub

Departamentul asigurare informațională al Flotei ruse din Marea Neagră (FRMN) a anunțat că, pe 12.09.2020, nave de luptă, în cooperare cu avioane ale Aviației navale, au executat un exercițiu de căutare a submarinelor adversarului convențional.

“Echipajele navelor mici antisubmarin Yeisk și Kasimov, în compunerea unei grupări navale de căutare și asalt, au îndeplinit misiuni de luptă antisubmarin. În etapa inițială a exercițiului, marinarii au desfășurat antrenamente de căutare a submarinelor, în cooperare cu avioane Be-12 ale Aviației navale a FRMN. Rolul adversarului a fost jucat de echiajul submarinului Kolpino”, se arată în comunicatul de presă.

În afară de aceasta, dragoarele Viceamiral Zakharin și Zhelezniakov au desfășurat antrenamente de depășire a unor raioane minate.

În total, la manevre au participat aproximativ 10 nave de luptă și auxiliare din cadrul Bazei Navale – Novorossiysk a FRMN.

Comentariu remnmilitaryblog.com: Antrenamentele din 12 septembrie reprezintă partea finală a unui exercițiu tactic desfășurat în cadrul Bazei Navale – Novorossiysk a FRMN, începând din 09.09.2020.

Probabil, exercițiul se încadrează în pregătirile finale pentru participarea la exercițiul de comandament și stat major la nivel strategic Caucaz-2020, planificat pentru perioada 21-26 septembrie.

Surse: mil.ru, militarynews.ru.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s