O dronă americană a înconjurat Europa, vizând frontierele occidentale ale Rusiei și Republicii Belarus

0

Analiză remnmilitaryblog.com

Sursele de monitorizare a aviației de pe Twitter au prezentat un zbor interesant efectuat, pe 21.10.2020, de o dronă de cercetare americană de tip RQ-4A Global Hawk. Aceasta a încorjurat Europa, îndeplinind misiuni specifice în proximitatea frontierelor occidentale ale Federației Ruse și Republicii Belarus.

1

Drona, cu numărul de înregistrare 04-2021 și indicativul FORTE10, a decolat de la Baza Aeriană Sigonella din Insula italiană Sicilia. Aceasta a evoluat la o altitudine de 15.500 de metri, cu o viteză de aproximativ 620 de kilometri pe oră.

Aparatul de zbor a traversat Franța și Germania, după care a ieșit în spațiul aerian al Mării Baltice. Ulterior, aceasta a survolat spațiile aeriene ale celor trei state baltice, efectuând mai multe treceri în proximitatea Regiunii Kaliningrad și frontierelor vestice ale Republicii Belarus și Federației Ruse.

2

Drona a urmat apoi un traiect de zbor prin Polonia și Ucraina, insistând în apropierea frontierelor Republicii Belarus și a liniei de demarcație din Donbas.

21
3

Aparatul de zbor a ieșit ulterior în Marea Neagră, unde a efectuat mai multe treceri în vestul și sudul Peninsulei Crimeea, precum și în vestul Ținutului Krasnodar.

Probabil, la încheierea misiunii, drona a revenit la baza de dislocare din Italia.

Sursa: twitter.com.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s