Submarinul Veliky Novgorod al FRMN va desfășura exerciții pe mare, cu elicoptere și nave antisubmarin

s

Departamentul asigurare informațională din cadrul Flotei ruse din Marea Neagră (FRMN) a anunțat, pe 21.10.2020, că Statul major al marii unități de submarine a verificat echipajul submarinului Veliky Novgorod înaintea ieșirii pe mare, pentru îndeplinirea de misiuni potrivit destinației.

În timpul activităților, echipajul a desfășurat antrenamente de luptă pentru vitalitatea și controlul submarinului în timpul scufundărilor de urgență și de rutină la diferite adâncimi, de la periscop până la cea de lucru, atât în ​​derivă, cât și în mișcare, precum și acțiuni de așezare a submarinului pe fundul mării și de ieșire la suprafața apei.

Pe parcursul verificării, specialiștii Statului major al marii unități au autorizat personalul pentru ieșirea pe mare și au inspectat partea materială a submarinului.

Ca parte a viitoarei ieșiri programate pe mare, echipajul submarinului Veliky Novgorod va desfășura un exercițiu tactic cu dublă patidă, împreună cu echipaje ale elicopterelor antisubmarin aparținând Aviației navale și cu nave antisubmarin ale FRMN.

Comentariu remnmilitaryblog.com: Submarinul Veliky Novgorod este unul din cele șase submarine diesel-electrice Proiect 636.3 ale FRMN. Acesta face parte din Brigada 4 Submarine – Novorossiysk aparținând Bazei Navale – Novorossiysk a FRMN.

În prezent, în Marea Neagră se află două din cele șase submarine de acest tip ale FRMN. În timp ce submarinul Kolpino se află la Novorossiysk, probabil, Veliky Novgorod este dislocat la Sevastopol.

Ieșirea pe mare a submarinului va avea loc în zilele următoare.

Surse: mil.ru, militarynews.ru.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s