Distrugătorul Viceamiral Kulakov al Flotei ruse de Nord – din nou în Marea Mediterană

1

Serviciul de presă al Flotei ruse de Nord a anunțat că, pe 01.11.2020, detașamentul de nave condus de căpitan rang I Stanislav Varik a ieșit în Marea Mediterană din Punctul de asigurare tehnico-materială al Forțelor Navale ale Federației Ruse din portul sirian Tartus.

Timp de câteva zile, distrugătorul Viceamiral Kulakov, petrolierul Akademik Pashin și remorcherul de salvare Altay și-au completat rezervele, au efectuat reparații de rutină și au desfășurat activități zilnice.

Profitând de această ocazie, militarii de pe distrugătorul Viceamiral Kulakov au susținut testele de pregătire fizică pentru trimestrul al treilea.

Încă o perioadă de timp, militarii Flotei de Nord vor opera în continuare în Marea Mediterană, iar apoi se vor îndrepta către punctul de dislocare permanentă. Marșul de lungă durată al distrugătorului Viceamiral Kulakov va dura până la sfârșitul anului.

Distrugătorul se află în Marea Mediterană de la începutul lunii august. În timpul marșului, marinarii au parcurs aproximativ 22.000 de mile marine și au desfășurat mai multe exerciții de apărare antiaeriană și de căutare a submarinelor adversarului convențional.

Pe timpul marșului în Marea Mediterană, marinarii Flotei de Nord au efectuat escale în Algeria, Grecia, Cipru și Siria.

Sursa: mil.ru.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s