Bombardiere Su-34 din sud-vestul Rusiei au lovit ținte terestre dintr-un poligon din Regiunea Rostov  

2

Serviciul de presă al Regiunii Militare Sud din cadrul Forțelor Armate ale Federației Ruse a informat că, pe 22.12.2020, piloții avioanelor de vânătoare și bombardament Su-34 ale regimentului de aviație de bombardament din cadrul Armatei 4 Forțe Aeriene și Apărare Antiaeriană au îndeplinit misiuni de bombardament într-un poligon din Regiunea Rostov.

În timpul exercițiului, piloții au îndeplinit misiuni de descoperire și distrugere a unor ținte și machete, care au imitat mijloacele de apărare antiaeriană ale adversarului, precum și manevre de ieșire de sub focul de răspuns.

Echipajele avioanelor de vânătoare și bombardament Su-34 au efectuat peste 30 de decolări și au distrus aproximativ 60 de ținte terestre, întrebuințând bombe de aviație P-50T și rachete nedirijate S-8.

În total, la îndeplinirea misiunilor au participat aproximativ 15 avioane și peste 100 de militari din cadrul personalului navigant și tehnic al regimentului de aviație de bombardament al Regiunii Militare Sud. Zborurile au fost efectuate la altitudini cuprinse între 200 și 1.000 de metri, cu viteze de până la 1.000 de kilometri pe oră.

Comentariu remnmilitaryblog.com: Avioanele de vânătoare și bombardament Su-34 aparțin Regimentului 559 Aviație de Bombardament – Morozovsk din cadrul Diviziei 1 Aviație Mixtă – Krymsk a Armatei 4 Forțe Aeriene și Apărare Antiaeriană – Rostov pe Don.

În compunerea regimentului se află trei escadrile de aviație, dotate cu 36 de avioane Su-34 (câte 12 aeronave fiecare escadrilă). Tehnica nouă de aviație a fost primită în dotare în perioada 2013-2015.

Sursa: mil.ru.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s