O dronă de cercetare americană a efectuat un zbor complex în Regiunea Mării Negre  

0

Analiză remnmilitaryblog.com:

Potrivit surselor de monitorizare a aviației de pe Twitter, pe 22.12.2020, o dronă ce cercetare americană a îndeplinit misiuni complexe în Regiunea Mării Negre.

8

Drona de cercetare strategică RQ-4B-40 Global Hawk, cu numărul de înregistrare 11-2049 și indicativul radio FORTE10, a decolat de la Baza Aeriană Sigonella de pe Insula italiană Sicilia. Aceasta a ieșit în Marea Neagră din spațiul aerian al Bulgariei. Drona a evoluat la o altitudine de aproximativ 16.150 de metri, cu o viteză de circa 590 de kilometri pe oră.

1

Drona a efectuat mai multe treceri în proximitatea frontierelor rusești de la Marea Neagră, la sud-vest de Ținutul Krasnodar, sud-est și sud-vest de Peninsula Crimeea. Aceasta s-a apropiat de Sevastopol la o distanță de numai 32 de kilometri.

2
3

Ulterior, drona a intrat în spațiul aerian al Georgiei, unde a zburat atât la granița cu Armenia și Azerbaidjan, cât și în apropierea celor două republici autoproclamate, Abhazia și Osetia de Sud.

4
41

Aparatul de zbor fără pilot a ieșit din nou în Marea Neagră și a zburat în apropierea frontierelor rusești, după care a intrat pe teritoriul Ucrainei, urmărind linia de demarcație din Donbas.

5

Aceeași dronă, cu același număr de înregistrare și indicative radio, a efectuat un zbor în Regiunea Mării Negre și pe 16 decembrie. Însă, în timpul acelei misiuni, nu a intrat pe teritoriul Georgiei.

Sursa: twitter.com.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s