Peste 10.000 de militari au ieșit în poligoanele de pregătire pentru luptă din sud-vestul Federației Ruse  

foto 1

Serviciul de presă al Regiunii Militare Sud din cadrul Forțelor Armate ale Federației Ruse a informat că, pe 11.01.2021, aproximativ 10.000 de militari au trecut la desfășurarea de activități de pregătire pentru luptă în teren, în compunera subunităților.

Militarii Regiunii Militare Sud au efectuat marșuri în raioanele poligoanelor de arme întrunite din Regiunile Astrakhan, Rostov și Volgograd, Ținutul Stavropol și Republicile Osetia de Nord și Crimeea.

Întărirea coeziunii grupelor, echipelor și echipajelor este organizată ca parte a primului modul de instruire, în care militarii își perfecționează deprinderile privind conducerea mașinilor blindate și îndeplinesc misiuni de tragere cu armamentul individual și cu lansatoarele de grenade.

În poligoane au fost instalate tabere autonome de tip APL-500 pentru cazarea personalului și au fost organizate puncte pentru încălzirea militarilor în timpul pregătirii în teren.

Restul subunităților continuă perioada de instrucție de iarnă în punctele de dislocare permanentă, în sălile de clasă și în bazele de instrucție, ca parte a celui de-al doilea și al treilea modul de pregătire.

Sistemul modular de instruire a personalului, organizat pe baza principiului rotației, asigură pregătirea completă a tuturor subunităților în fiecare lună. 

Comentariu remnmilitaryblog.com: Trupelor Regiunii Militare Sud au trecut la utilizarea în procesul de instrucție a sistemului de pregătire modular, pe trei nivele, în anul 2019. Acesta include trei etape: pregătirea teoretică în sălile de clasă, desfășurarea de activități practice în bazele unităților și pe simulatoare și exerciții în poligoane. Rotirea subunităților în locurile de instrucție se desfășoară, probabil, la 7-10 zile.

Primul modul de pregătire în cadrul perioadei de instrucție de iarnă a fost efectuat în cursul lunii decembrie 2020.

Ținând cont de faptul că în cadrul Forțelor Armate ale Federației Ruse se mai fac încorporări și mai există militari în termen, procesul de instrucție se desfășoară, după modelul clasic, la nivel grupă, pluton, companie, batalion, brigadă sau similare.

Sursa: mil.ru.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s