Avioane Su-30SM și Su-24M ale Aviației navale a FRMN au executat zboruri de instrucție deasupra Crimeii

1

Serviciul de presă al Regiunii Militare Sud din cadrul Forțelor Armate ale Federației Ruse a informat că, pe 13.01.2021, piloții avioanelor de vânătoare multirol Su-30SM și echipajele bombardierelor de front Su-24M aparținând Flotei ruse din Marea Neagră (FRMN) au executat zboruri în condiții meteorologice dificile deasupra Peninsulei Crimeea.

Fiecare echipaj a reușit să efectueze câte 10 decolări și aterizări, în pofida vântului puternic și a norilor joși, care au făcut ca vizibilitatea să fie redusă. De asemenea, piloții avioanelor de vânătoare au efectuat manevre complexe de pilotaj.

Zborurile de instrucție au fost efectuate în conformitate cu Planul de pregătire pentru luptă al Aviației Navale și Apărării Antiaeriene a FRMN.

La acestea au participat trei schimburi de zbor, care au utilizat nouă aeronave, între care șase avioane de vânătoare Su-30SM și trei bombardiere Su-24M. Între piloții participanți la activități s-au aflat atât ofițeri tineri, cât și personal cu experiență. 

Comentariu remnmilitaryblog.com: Zborurile de instrucție au fost efectuate în cadrul Regimentului 43 Aviație de Asalt – Saki din cadrul Aviației navale a FRMN.

În compunerea regimentului se află o escadrilă de aviație de vânătoare dotată cu 12 avioane Su-30SM și o escadrilă de aviație mixtă, care include 12 avioane de bombardament Su-24M și avioane de cercetare de tip Su-24MR.

Sursa: tvzvezda.ru.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s