Un detașament de nave al Flotei ruse din Marea Baltică a traversat Canalul Suez  

2

Serviciul de presă al Regiunii Militare Vest din cadrul Forțelor Armate ale Federației Ruse a informat că, pe 01.02.2021, un detașament de nave aparținând Flotei ruse din Marea Baltică, format din corveta Stoiky și petrolierul Kola, a traversat Canalul Suez și a ieșit în Marea Roșie.

Ulterior, navele au luat curs către Golful Aden, unde vor îndeplini misiuni potrivit destinației.

În zilele trecute, în Marea Mediterană, conform planului de marș, pe corvetă și petrolier au fost efectuate o serie de exerciții navale de organizare a luptei pentru vitalitatea navei, iar personalul subunităților antiteroriste a exersat acțiunile echipelor de inspecție pe punte și în interiorul navelor.

Partea materială și armamentele corvetei funcționează în regim normal. Marinarii se ocupă de întreținerea și deservirea tuturor sistemelor navei. Personalul este sănătos și este pregătit pentru îndeplinirea misiunilor încredințate.

Detașamentul de nave al Flotei ruse din Marea Baltică, format din corveta Stoiky, petrolierul Kola și remorcherul Yakov Grebelsky, a ieșit pe mare din punctual de dislocare permanentă din Baltiysk pe 16 decembrie 2020, când a început îndeplinirea misiunilor planificate în cadrul marșului de instrucție. 

Comentariu remnmilitaryblog.com: Misiunile de bază ale marșului navelor de luptă și auxiliare ale Flotei ruse din Marea Baltică constau în asigurarea prezenței navale și demonstrarea drapelului Sfântului Andrei în diverse raioane din Oceanul Atlantic, Marea Mediterană și Oceanul Indian.

La începutul lunii ianuarie, corveta, împreună cu petrolierul și remorcherul, a sosit în portul sirian Tartus. De asemenea, la sfârșitul lunii, Stoiky și Kola și-au completat rezervele în Cipru.

Sursa: mil.ru.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s