Nava de patrulare Pavel Derzhavin a FRMN a executat un exercițiu de apărare antiaeriană pe mare  

2

Departamentul asigurare informațională din cadrul Flotei ruse din Marea Neagră (FRMN) a anunțat că, pe 02.02.2021, echipajul navei de patrulare Pavel Derzhavin a respins atacul aviației adversarului convențional, în timpul unui exercițiu de organizare a apărării antiaeriene a navei în acvatoriul Mării Negre.

Potrivit planului exercițiului, echipa de apărare antiaeriană a navei de patrulare Pavel Derzhavin a descoperit un avion al adversarului convențional, care a luat curs către navă.

În timpul antrenamentului, echipa din postul de informații de luptă a descoperit și clasificat ținta, iar echipa de apărare antiaeriană, la apropierea avionului adversarului convențional la distanța de distrugere, a efectuat lovirea acestuia, cu ajutorul lansărilor electronice de rachete.

Rolul avionului adversarului convențional a fost jucat de echipajulunui avion multiror de vânătoare de tip Su-30SM din compunerea Aviației Navale și Apărării Antiaeriene a FRMN.

Echipa de apărare antiaeriană a navei de patrulare Pavel Derzhavin a îndeplinit algoritmi de acțiune pentru respingerea mijloacelor de atac aerian ale adversarului convențional.

Anterior, echipajul navei a efectuat un exercițiu privind organizarea pregătirii de urgență pentru luptă și marș. 

Comentariu remnmilitaryblog.com: Nava de patrulare Pavel Derzhavin aparține Brigăzii 184 Nave Pază Raion Martitim – Novorossiysk din cadrul Bazei Navale – Novorossiysk a FRMN.

Probabil, aceasta îndeplinește misiuni de curs K-2 pe mare. Activitățile se desfășoră în contextul prezenței în Marea Neagră a distrugătoarelor americane Donald Cook și Porter.

Sursa: mil.ru.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s