Fregata Amiral Essen a FRMN a executat un exercițiu de apărare antiaeriană în punctul de dislocare permanentă  

1

Serviciul de presă al Regiunii Militare Sud din cadrul Forțelor Armate ale Federației Ruse a informat că, pe 09.02.2021, personalul aflat în serviciul de luptă pentru apărarea antiaeriană a fregatei Amiral Essen aparținând Flotei ruse din Marea Neagră (FRMN) a executat un exercițiu de acoperire a punctului de dislocare împotriva unui atac masiv cu rachete al adversarului convențional.

Potrivit planului exercițiului, Centrul de Conducere al FRMN a primit date privind apropierea unui grup de avioane ale adversarului în direcția Peninsulei Crimeea.

Mijloacele de apărare antiaeriană de pe fregata Amiral Essen au fost aduse în stare de întrebuințare, iar semnalul de apropiere al grupului de aviație a fost transmis la toate navele flotei, pentru repartizarea eficientă a țintelor.

În timpul exercițiului, echipa de apărare antiaeriană a fregatei a început escortarea și ulterior a distrus aviația adversarului convențional cu rachetele antiaeriene, destinate pentru apărarea navei împotriva tuturor mijloacelor de atac aerian.

Țintele au fost imitate în mod electronic de sistemele de conducere a armamentelor navei și au fost distruse la intrarea avioanelor pe cursul de luptă.

Exercițiul a fost executat în cooperare cu Centru Teritorial de Conducere al Statului major al FRMN. 

Comentariu remnmilitaryblog.com: Fregata Amiral Essen aparține Diviziei 30 Nave de Suprafață – Sevastopol din cadrul FRMN.

Aceasta este una din cele 16 platforme purtătoare de rachete de croazieră de tip Kalibr aflate în prezent în dotarea FRMN.

Sursa: mil.ru.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s