Elicoptere aparținând Aviației navale a FRMN au aterizat la bordul unei nave aflate în mișcare  

2

Serviciul de presă al Regiunii Militare Sud din cadrul Forțelor Armate ale Federației Ruse a informat că, pe 12.02.2021, echipaje ale elicopterelor Ka-27PS și Ka-27PL din compunerea Aviației Navale și Apărării Antiaeriene a Flotei ruse din Marea Neagră (FRMN) au efectuat zboruri practice de la bordul fregatei Amiral Makarov, în acvatoriul Mării Negre.

În conformitate cu misiunile de zbor, elicoterele Aviației navale a FRMN au îndeplinit, în cooperare cu echipajul fregatei, misiuni de decolare și aterizare pe platforma pentru elicopter a navei, atât din mișcare, cât și pe timpul staționării la ancoră.

Pe lângă piloții cu experiență, la activități au participat și piloți tineri, care au îndeplinit pentru prima dată misiuni la bordul navei.

Înainte de decolare, tehnicienii de aviație au pregătit elicopterele pentru îndeplinirea misiunilor și au verificat funcționarea tuturor sistemelor și mecanismelor acestora.

În total, pe timpul executării antrenamentului, echipajele elicopterelor au efectuat aproximativ 20 de decolări și aterizări la bordul fregatei Amiral Makarov. 

Comentariu remnmilitaryblog.com: Elicopterele de tip Ka-27PL sunt specializate în desfășurarea misiunilor de luptă antisubmarin, iar cele de tip Ka-27PS sunt destinate pentru misiuni de căutare-salvare.

Acestea aparțin Regimentului 318 Aviație Mixtă – Kacha din cadrul Aviației navale a FRMN.

Sursa: mil.ru.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s