În sud-vestul Federației Ruse, a fost verificată disponibilitatea complexelor de rachete operativ-tactice Iskander  

1

Serviciul de presă al Regiunii Militare Sud din cadrul Forțelor Armate ale Federației Ruse a informat că, pe 15.02.2021, în Ținutul Krasnodar, în cadrul taberei de instrucție a unei mari unități de rachete, a fost executat un exercițiu tactic de specialitate cu echipajele complexelor de rachete operativ-tactice Iskander.

Pe parcursul părții practice a exercișiului, personalul a respins atacul grupurilor de cercetare-diversiune ale adversarului convențional și au depășit porțiuni de teren contaminat.

La sosirea în raionul indicat, echipajele au organizat mascarea complexelor de rachete, au desfășurat instalațiile de lansare, au pregătit datele pentru tragerile cu rachete și au executat lansări electronice de rachete de croazieră.

În afară de aceasta, au fost verificate deprinderile militarilor privind trecerea complexelor de rachete din poziție de marș în poziție de luptă și de încărcare a rachetelor de pe mașinile de transport și reîncărcare pe instalațiile de lansare.

De asemenea, militarii au îndeplinit misiuni de organizare a pazei și apărării complexelor de rachete. 

Comentariu remnmilitaryblog.com: Exercițiul a fost executat în cadrul Brigăzii 1 Rachete – Molkino aparținând Armatei 49 arme întrunite – Stavropol a Regiunii Militare Sud.

Subunitățile brigăzii se află în tabără de instrucție începând din 05.02.2021. La acea dată, aproximativ 13.000 de militari aparținând Trupelor de Rachete și Artilerie ale Regiunii Militare Sud au fost scoși în poligoanele de pregătire pentru luptă, unde vor rămâne timp de aproximativ patru săptămâni.

Activitățile se desfășoară în 20 de poligoane din Regiunile Astrakhan, Rostov și Vogograd, Ținuturile Krasnodar și Stavropol, Republicile Crimeea și cele din Caucazul de Nord (Cecenia, Daghestan, Ingushetia și Osetia de Nord), precum și de pe teritoriile bazelor militare din străinătate din Abhazia, Armenia și Osetia de Sud.

Pe timpul taberelor de instrucție sunt planificate peste 200 de exerciții tactice cu trageri de luptă la nivel baterie, precum și aproximativ 60 de activități de control privind executarea tragerilor și conducerea focului la nivel divizion. În total, subunitățile din cadrul Trupelor de Rachete și Artilerie vor îndeplini peste 5.000 de misiuni de foc.

Sursa: mil.ru.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s