În anul 2021, Forțele Aerocosmice ruse vor primi în dotare peste 60 de avioane și elicoptere noi și alte 200 modernizate

foto

În cadrul unui interviu acordat gazetei Kranaya Zvezda, comandantul Forțelor Aeriene și locțiitor al comandantului Forțelor Aerocosmice ale Federației Ruse, Serghei Dronov, a declarat, pe 11.08.2021, că, în cursul anului 2021, vor fi introduse în înzestrare peste 60 de avioane și elicoptere noi, precum și alte 200 modernizate.

“Până la sfârșitul anului, este planificată livrarea a peste 60 de unități noi de tehnică de aviație, între care avioane multirol moderne Su-30SM, Su-35S și Su-57, bombardiere de front Su-34, avioane grele de transport Il-76MD-90A, elicoptere Mi-28NM, Ka-52 și Mi-8AMTȘ-VN”, a menționat Dronov.

Potrivit precizărilor sale, pe lângă acestea, Forțele Aerocosmice vor primi și 200 de avioane și elicoptere modernizate.

“Toate mijloacele aeriene sunt echipate cu cele mai noi sisteme de protecție individuală. Se acordă o atenție deosebită creșterii nivelului de supraviețuire în aer, reducerii amprentei radar, automatizării proceselor de conducere a aeronavelor și de întrebuințare a armamentelor”, a spus Dronov.

Acesta a adăugat faptul că toate aeronavele au fost testate în Siria și modificate pe baza rezultatelor întrebuințării în luptă.

Sursa: militarynews.ru.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s