Un avion american de cercetare radioelectronică RC-135W a zburat în proximitatea frontierelor rusești din Marea Neagră

0

Analiză remnmilitaryblog.com

Sursele de monitorizare a aviației de pe Twitter au informat că, pe 11.10.2021, un avion american de cercetare radioelectronică RC-135W a îndeplinit misiuni de tip ISR (IntelligenceSurveillanceReconnaissance) în proximitatea frontierelor rusești de la Marea Neagră, vizând Ținutul Krasnodar și Peninsula Crimeea.

Avionul Boeing RC-135W Rivet Joint, cu numărul de înregistrare 62-4126 și indicativul radio ZEUS11, a decolat de la Baza Aeriană Souda Bay de pe Insula Creta. Acesta a ieșit deasupra Mării Negre de pe teritoriul Bulgariei. În partea de vest a Mării Negre, aeronava a făcut joncțiunea cu un avion-cisternă de tip Boeing KC-135R Stratotanker, cu numărul de înregistrare 63-7999 și indicativul radio LAGR604.

2

După realimentarea în aer, avionul de cercetare a trecut la îndeplinirea misiunilor specifice, efectuând mai multe treceri la sud-vest de Ținutul Krasnodar, la sud de Strâmtoarea Kerci, precum și la sud-est și sud-vest de Peninsula Crimeea.

3

Probabil, avionul american de cercetare radioelectronică a vizat activitățile de pregătire pentru luptă aflate în curs de desfășurare în Regiunea Militară Sud din Federația Rusă în cadrul verificării nivelului de pregătire al trupelor la încheierea perioadei de instrucție de vară.

Sursa: twitter.com.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s