Rusia începe în forță noul an de instrucție. Peste 10.000 de militari au fost scoși în poligoanele din sud-vestul țării

foto

Serviciul de presă al Regiunii Militare Sud din cadrul Forțelor Armate ale Federației Ruse a informat, pe 01.12.2021, că peste 10.000 de militari, în compunerea grupurilor tactice de nivel batalion aparținând marilor unități de infanterie moto au desfășurat marșuri către poligoanele de arme întrunite din zona de responsabilitate a regiunii.

“Aproape o treime din subunitățile aparținând marilor unități și unități militare ale Regiunii Militare Sud încep perioada de instrucție de iarnă a noului an de instrucție în condiții de campanie. Peste 10.000 de militari au efectuat marșuri în compunerea subunităților către poligoanele de arme întrunite. Cooeziunea în luptă a echipelor și echipajelor se va realiza în cadrul primului modul de instrucție în 30 de poligoane de arme întrunite ale regiunii”, se arată într-un comunicat de presă preluat de agenția Interfax.

După cum au informat reprezentanții militari ruși, în poligoane au fost instalate tabere de campanie autonome de tip APL-500 pentru cazarea personalului. Pentru prima dată, a început desfășurarea de activități de pregătire pentru luptă și  în noile poligoanele Nesterovsky din Republica Ingușetia și Danilovsky din Regiunea Volgograd.

Pentru restul subunităților, perioada de instrucție de iarnă a început în locurile de dislocare permanentă, respectiv în sălile de clasă și în bazele materiale de pregătire, în cadrul modulelor II și III.

Sistemul de pregătire modular, organizat pe bază de rotație, oferă posibilitatea instruirii complete a tuturor subunităților Regiunii Militare Sud. 

Comentariu remnmilitaryblog.com: Pe 01.12.2021, în cadrul Forțelor Armate ale Federației Ruse a început noul an de instrucție, care va dura până pe 30 noiembrie 2022. Acesta va fi împărțit în două părți egale, respectiv perioada de instrucție de iarnă și perioada de instrucție de vară.

 Cea mai importantă activitate a noului an de instrucție va fi reprezentată de exercițiul de comandament și stat major la nivel strategic Est-2022, care va fi desfășurat în luna septembrie a anului viitor în Extremul Orient.

După cum au anunțat reprezentanții Ministerului rus al Apărării, în noul an de instrucție sunt planificate peste 20.000 de activități de pregătire pentru luptă. Pe parcursul acestora, vor fi îndeplinite misiuni de redislocare a trupelor și de asigurare tehnico-materială a acțiunilor acestora. Mai mult de jumătate din exerciții vor fi executate pe timp de noapte.

Sursa: militarynews.ru.

Un gând despre “Rusia începe în forță noul an de instrucție. Peste 10.000 de militari au fost scoși în poligoanele din sud-vestul țării

  1. […] P.S. Pe blogul meu (remnmilitaryblog.com) am anunțat începerea acestor activități, în articolul cu titlul: “Rusia începe în forță noul an de instrucție. Peste 10.000 de militari au fost scoși în poligoanele din sud-vestul țării”, care poate fi citit aici. […]

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s