În spațiul aerian al Ucrainei și deasupra Mării Negre nu mai zboară avioane pilotate ale SUA și NATO

0

Analiză remnmilitaryblog.com

Din postările de pe Twitter și Telegram rezultă că, în ultimele zile, în spațiul aerian al Ucrainei nu mai zboară niciun fel de avioane ale SUA și NATO. În același timp, deasupra Mării Negre se mai află numai drone americane de cercetare și atac.

După câte se pare, statele occidentale au eliberat zona de conflict, oferind armatei ruse spațiu de manevră pe mare și în aer.

Astfel, pe lângă faptul că în ultima perioadă în Marea Neagră nu au mai intrat nave de luptă din state neriverane, s-a făcut liniște și în spațiul aerian din regiune. Deasupra Ucrainei nu mai zboară niciun fel de aeronavă militară din SUA sau alte state membre NATO, în timp ce deasupra apelor neutre ale Mării Negre mai apar numai drone americane de cercetare și atac.

1

În același timp, în spațiile aeriene ale României și Poloniei este mare aglomerație de aeronave militare. Aici se înghesuie avioane speciale și de cercetare, avioane de vânătoare, precum și avioane-cisternă din diverse state.

2

Trebuie menționat și faptul că, Rusia a emis o notificare pentru perioada 24 februarie – 02 martie, prin care a închis integral spațiul aerian situat deasupra Ucrainei, precum și zone adiacente din Republica Belarus, Federația Rusă și Marea Neagră.

Probabil, aceasta este perioada probabilă de desfășurare a operației militare declanșate de Forțele Armate ale Federației Ruse împotriva Ucrainei.

Surse: twitter.com, t.me.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s