Cadou de Ziua Marinei: Militarii ucraineni au atacat Statul major al Flotei ruse din Marea Neagră de la Sevastopol

foto

Guvernatorul orașului Sevastopol, Mihail Razvozhaev, a anunțat că, pe 31.07.2022, Forțele Armate ale Ucrainei au atacat Statul major al Flotei ruse din Marea Neagră (FRMN). Probabil, atacul, care s-a soldat cu rănirea a cinci persoane, a fost executat cu o dronă.

“Astăzi de dimineață, naziștii ucraineni au decis să ne strice Ziua Marinei. În curtea sediului flotei a căzut un obiect neidentificat, iar conform datelor preliminare este vorba despre o dronă. Cinci persoane au fost rănite, toate fiind angajați ai Statului major al FRMN. Toată lumea a primit ajutor și nu au fost înregistrate decese. FSB lucrează, circumstanțele sunt investigate”, a scris guvernatorul pe canalul său de Telegram.

Din cauza situației create, toate evenimentele festive consacrate Zilei Marinei de la Sevastopol au fost amânate.

Guvernatorul Razvozhaev le-a cerut cetățenilor să nu iasă din case. 

Comentariu remnmilitaryblog.com: Prin atacarea clădirii Statului major al FRMN, militarii ucraineni dau o nouă lovitură de imagine trupelor ruse, aproape la fel de importantă ca și distrugerea crucișătorului Moscova. Deși din punct de vedere strict militar, atacul nu este foarte relevant, acesta demonstrează însă vulnerabilitatea inimaginabilă a unei flote, care pretinde faptul că are sub control Regiunea Mării Negre.

Cu atât mai mult cu cât, atacul s-a produs de Ziua Marinei, când, se presupune, că toate măsurile de siguranță au fost întărite.

De fapt, partea rusă chiar se aștepta la acțiuni subversive din partea Forțelor Armate ale Ucrainei. Mărturie în acest sens stă faptul că, spre deosebire de anii anteriori, când la Sevastopol erau organizate parade militare și activități grandioase de Ziua Marinei, în acest an festivitățile principale au fost mutate la Novorossiysk.

Sursa: riafan.ru.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s