Statul major al Flotei ruse din Marea Neagră atacat din nou cu dronă. UAV-ul doborât de apărarea antiaeriană a flotei

foto

Potrivit unui mesaj postat pe canalul său de Telegram de către guvernatorul Sevastopolului, Mikhail Razvozhaev, pe 20.08.2022, deasupra Statului major al Flotei ruse din Marea Neagră (FRMN) a fost doborâtă o dronă.

“A intrat în acțiune un post de apărare antiaeriană al FRMN. Acesta a doborât o dronă chiar deasupra Statului major al flotei. UAV-ul a căzut pe acoperiș și a luat foc. Nu au fost înregistrate victime sau pagube materiale”, a scris Razvozhaev în mesajul său, care a fost preluat de agenția de presă Tass.

După cum a informat guvernatorul Sevastopolului, intrările și ieșirile din sediul FRMN sunt blocate de poliție. Autoritățile le-au cerut locuitorilor orașului să rămână acasă, dacă este posibil.

Nu este pentru prima dată când Statul major al FRMN este vizat de un atac cu dronă. Pe 31 iulie, un dispozitiv exploziv livrat de o dronă a explodat în apropierea clădirii. În urma detonării acestuia, șase persoane au fost rănite. 

Comentariu remnmilitaryblog.com: În ultimele zile, în mai multe puncte din Peninsula Crimeea au fost înregistrate diverse atacuri cu dronă. Acestea au vizat obiective militare și civile din Sevastopol, Kerch sau Evpatoria.

După cum au informat autoritățile din peninsulă, atacurile sunt organizate de diversioniști locali, care au ca scop să provoace panică în rândul populației.

Ținând cont de faptul că dronele întrebuințate sunt de mici dimensiuni, atacurile acestora sunt soldate cu pagube minore.

Surse: militarynews.ru, tass.ru.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s