Ciudățenii rusești: Un elicopter de atac de tip Ka-52 a aterizat și a decolat de pe un avion militar de transport Il-76

foto

Pe rețelele de socializare a fost postat un videoclip care arată cum un elicopter rus de cercetare și atac de tip Ka-52 Alligator stă pe acoperișul fuzelajului unei aeronave de transport Il-76 aflate la sol, după care decolează. (Video)

O parte dintre utilizatorii rețelelor de socializare a numit ceea ce se întâmplă în filmare drept “huliganism aerian periculos”, în timp ce altă parte a descris în glumă situația afirmând că elicopterul “a obosit a decis să ia o pauză”.

Comentând materialul, alți utilizatori au considerat că pilotul “exersează aterizarea și decolarea în condiţii non-standard”.

Evident că, cea de-a treia categorie de utilizatori se află cel mai aproape de realitate.

Trebuie menționat faptul că videoclipul a fost postat pe canalul de Telegram “Fighterbomber”, care este deținut de un pilot militar pensionar. Autorul nu a precizat când s-a produs exact acest eveniment și unde. Cu toate acestea, nu există nicio îndoială că scena acțiunii este unul dintre aerodromurile militare ale Rusiei.

După cum rezultă din materialul video, cel mai probabil, avionul militar de transport pe care a aterizat elicopterul nu este funcțional.

Sursa: topcor.ru.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s